Στήριξη στην "Κιβωτό του Κόσμου"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε

ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 

 

Το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας –ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε., λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα σημεία των καιρών και έχοντας ως βασικό στόχο την επέκταση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του με απώτερο σκοπό την προαγωγή δράσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας και γενικότερα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν γεύματα. 

Μετά από μία εποικοδομητική επικοινωνία με το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής, αποφασίστηκε η παροχή 100 γευμάτων στη ΜΚΟ «Η Κιβωτός του Κόσμου» μία φορά την εβδομάδα για τέσσερεις εβδομάδες. Η δράση αυτή ξεκίνησε την Παρασκευή 04/09/2015 και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 25/09/2015, προσφέροντας συνολικά 400 πλήρη γεύματα (κύριο πιάτο, φρούτα, ψωμιά και γάλατα μακράς διαρκείας) προκειμένου να στηρίξουμε το τόσο σημαντικό έργο του παραπάνω φορέα.  

Επιπλέον, δόθηκαν 100 ζευγάρια υποδήματα καινούργια για τις ανάγκες των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου. 

Ανάλογες δράσεις σε συνεργασία με το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής προγραμματίζουμε στο άμεσο μέλλον, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις υποκειμενικές μας δυνατότητες και την διαθεσιμότητα των χορηγιών μας.

Χαλάνδρι, 06/10/2015

Οι χορηγοί μας