Πρόσκληση Θέσης Εργασίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης με υπ’ αριθ: 2.17324/6.4112/31-07-2012 με τίτλο «ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. –Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλανδρίου» (MIS 377319) στο Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προβαίνει στη πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, ενός Φαρμακοποιού, ανέργου έως 30 ετών για απασχόληση στο Κοινωνικό Φαρμακείο στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Η ανάπτυξη της παραπάνω δράσης βασίζεται στην υπογεγραμμένη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, μεταξύ του Δικαιούχου  (Ελληνικού Κέντρου Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας – ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε.), των επί μέρους φορέων Μ.Κ.Ο. (Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας-ΕΠΑΨΥ) και των συμπραττόντων φορέων (Δήμος Χαλανδρίου, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Γεωργίου Κουρτέση) που αποτελεί ανάληψη νομικής δέσμευσης.

ΔΟΜΗ ΦΟΡΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΜΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών 1 ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Απώτερος στόχος της δράσης αυτής είναι η υποστήριξη ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται ή απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό μέσω ενός πλέγματος παροχής κοινωνικών υπηρεσιών στο Δήμο Χαλανδρίου. Συγκεκριμένα, μέσω της λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου θα εξασφαλίζεται, σε τακτική βάση, σε ωφελούμενα άτομα που το έχουν ανάγκη, η δωρεάν παροχή φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικών προϊόντων. Μέσω της λειτουργίας της δομής, θα παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.
 
Οι ειδικότερες προδιαγραφές λειτουργίας των δομών καθορίζονται στην πρόσκληση με Κωδικό 49 και αριθ. πρωτ. 206136/οικ. 6.1473/14-03-2012 (ΑΔΑ: Β443Λ-6Ρ5) της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», όπου μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να ανατρέχει για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ 
Για την στελέχωση του Κοινωνικού Φαρμακείου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση για την κάτωθι ειδικότητα:

Δομή Αναλυτικά οι προκηρύξεις ανά δομή (pdf) Αιτήσεις Υποψηφίων (doc)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Προκήρυξη Θέσης Κοινωνικού Φαρμακειου Αίτηση Κοινωνικού Φαρμακείου

 

Οι χορηγοί μας