5ο Φεβιστάλ ART4MORE

Η «ΠΟΡΕΙΑ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 5o ART4MORE’11

«ΠΟΡΕΙΑ» δίνει το παρόν με τη συμμετοχή της στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ ART4MORE που διοργανώνει η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο The Hub Events, Αλκμήνης 5 Κ. Πετράλωνα (σταθμός Κεραμεικός) στις 7-8-9 Οκτωβρίου 2011, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου μέσω της τέχνης με συζητήσεις, εκθέσεις και διάφορα happenings. Η «ΠΟΡΕΙΑ» θα λάβει μέρος στην τριήμερη έκθεση ζωγραφικής με έργα ενοίκων σε ελεύθερο θέμα, αλλά και με έντυπο ενημερωτικό υλικό στον ευρύτερο χώρο. Την έκθεση θα επισκεφτούν και οι ίδιοι οι ένοικοι με στόχο την ένταξή τους στην κοινότητα μέσω της αποδοχής και της αύξησης της αυτοεκτίμησης. 

Διανύοντας μια πραγματικά δύσκολη εποχή που βάζει σε μεγάλη δοκιμασία τον τομέα της Ψυχικής Υγείας, η ανάγκη της ευαισθητοποίησης του κοινού γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Γι’ αυτό και η «ΠΟΡΕΙΑ» στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις με τη συμμετοχή της, πιστεύοντας ότι η δράση και η αισιοδοξία είναι τα καλύτερα «αντίδοτα» σε πείσμα των καιρών.

Θα χαρούμε, λοιπόν, να σας δούμε όλους εκεί!

 

 

Οι χορηγοί μας