Δ.Τ. - 24/04/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/04/2012

2o ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ΤΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ «ΠΟΡΕΙΑ»

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το 2ο Πασχαλινό Bazaar του οικοτροφείου «Πορεία». Το όλο γεγονός έλαβε χώρα στην πυλωτή μας το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 12 το μεσημέρι ως το απόγευμα, και έδωσε στους ενοίκους μας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους αλλά και να διεκπεραιώσουν πολύ σημαντικούς ρόλους, όπως εκείνον του ταμία και του συσκευαστή.

Έχοντας στήσει από νωρίς τα αντικείμενα που είχαμε φτιάξει στα πλαίσια της Ομάδας Χειροτεχνίας της Εργοθεραπείας, είχαμε την ευκαιρία να καμαρώσουμε τα έργα μας και να τα παρουσιάσουμε στους επισκέπτες και φίλους του οικοτροφείου, και δεν ήταν λίγοι οι νονοί που προμηθεύτηκαν λαμπάδες από τα χέρια μας, σοκολατένια ζωάκια, εικόνες (ευγενική χορηγία φίλων της «Πορείας»), χειροποίητα νηστίσιμα κουλούρια, κι ένα σωρό άλλα αντικείμενα, όπως μολυβοθήκες, μπιζουτιέρες από φελλό, κηροπήγια για ρεσώ από αυτοσκληρυνόμενο πηλό κλπ.

Με τον καιρό για σύμμαχο και τα χρώματα να κυριαρχούν στους πάγκους μας, δεν θα μπορούσε να λείψει από το όλο γεγονός και η απόλαυση της γεύσης: μπάρμπεκιου με εδέσματα που επιμελήθηκαν με μεράκι μέλη του προσωπικού μας και τίμησαν οι ένοικοι και οι επισκέπτες μας!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά!

Οι Ένοικοι το Προσωπικό & το Δ.Σ του Οικοτροφείου "ΠΟΡΕΙΑ"

Οι χορηγοί μας